Hyvinvointikeskus DEJA-VU

Tule mukaan voimaan hyvin!

Hyvinvointikeskus DEJA-VU

Tule mukaan voimaan hyvin!

Lellun Hieronta ja hoito

Lellu tässä terve!👋🏻

Olen 36v. nuori nainen, joka omistaa melkein 14 - vuotiaan koiravanhuksen. Harrastuksiini kuuluu geokätköily, neulominen, salilla käyminen ja tietysti lenkkeily koiran kanssa.

Työhistoria pitkälti tehdastyöstä ja viimeiset viittä vaille 13 vuotta tuli Domuksella. Työpaikat ovat olleet yksi hyvä opettaja huomioimaan kehon ongelmia ja niiden vaikutusta lihaksistoon. Valmistuin 2013 koulutetuksi hierojaksi erikoisalana Nivelten liikkuvuuden edistäminen. Opiskelin Turussa ahkerasti ja hartaasti sen hetkisen työni ohella. Silloin ei kuitenkaan elämä antanut myöden aloittaa täyspäiväistä yrittäjyyttä ja hieronta jäi kakkoseksi muiden joukossa. Taitoa kuitenkin tuli pidettyä yllä ja onhan sen niin, kun kerran hyvin opettelee, niin vanhana taitaa! Kalevalaista jäsenkorjausta tuli myös hieman opeteltua ja nyt menenkin oppia kertaamaan, jotta vanha muistuu mieleen. Silläkin saralla siis tarjolla aikoja harjoitushoitoihin, josta ilmoittelen lähempänä. Muutakin oppia on tulossa kunhan tarjonta ja kiinnostus kohtaa.

Hoitajana pyrin toteuttamaan asiakkaan toiveet parhaalla mahdollisella tavalla hoitamaan ongelman ydintä ja itse oiretta. Joskus se on pitkä ja joskus se on lyhyt tie ja ihmeisiin en pysty, enkä edes pyri. Oman parhaani kuitenkin teen alusta loppuun asti.

Aikoja voi varata timmasta tai soittamalla, viestittämällä numeroon 0405 8495 06. Jos en pääse vastamaan niin laita viestiä. Soittelen sitten takasin. Pitemmittä puheitta, Moikkaamisiin!💕

Ajanvaraus